Golden Music Events verzorgt de boekingen en het management voor diverse (inter)nationale acts. Facturen, contracten danwel overeenkomsten lopen via Golden Music Events. Golden Music Events beschikt o.a. over een inhoudingsplichtige verklaring. Dankzij de samenwerking met collega-buro's kunnen we u een scala aan mogelijkheden aanbieden.
Golden Music Travel
The Sound of the Sixties and Seventies + 80/90 disco acts

Onze artiesten reizen veel. Vliegreizen, busreizen, aansluitend vervoer, hotel, etc. Wij verzorgen het allemaal zelf en kunnen mede daardoor de kosten voor organisatoren vaak laag houden. Daarnaast verzorgen wij reizen naar diverse muziekfestivals in binnen- en buitenland. Met de auto, bus, boot of vliegtuig het maakt niet uit.

Vaak horen wij van onze klanten of de bands en artiesten nog net zo leuk spelen als in de jaren zestig / zeventig. Het beste voorbeeld is dan hen mee op reis te nemen naar een van de vele festivals. Geregeld gaan een aantal van onze klanten mee om op (inter)nationale festivals bands uit te kiezen. Voorts verzorgen wij incentives voor bedrijven en organisaties. Op pad met "onbekende" muziek bestemming.

Golden Music Productions
Onder deze vlag organiseren wij festivals en bedrijfsfeesten voor diverse personen en organisaties alsmede voor collega evenementen buro's. Wij zorgen voor lokaties zoals zaal of tent, boot etc. met daarbij podia, licht en geluid, backline, catering, beveiliging en werken mee aan publiciteit, promotieteam etc.
Golden Music Records
Wij verzorgen voor een aantal artiesten en bands (live) opnames in eigen beheer op CD of DVD. Wij werken zowel met analoge als digitale studio's. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Al weer vele jaren verzorgen wij onder deze vlag in Nederland zogenaamde "The Sound" avonden. Het concept is in  principe een regionale band, nationale band en vervolgens een internationale band. In Zoetermeer en regio wonen bijvoorbeeld nog vele bekende muzikanten "oud Hagenezen" uit bekende bands. Aangestoken door het succes van "The Sound" werden oude formaties weer tot leven gewekt. Zo mogelijk in de oude samenstelling, slechts hier en daar een beetje vervangen. Het muzikale succes van toen is er nog steeds. Geen sprake van vergane glorie. Voorts geven wij nog onbekende regionale bands de gelegenheid zich voor een breder publiek te vertonen.

Tijdens de Floriade van 1992 in Zoetermeer bijvoorbeeld mochten onze medewerkers vele evenementen organiseren en ondersteunden zij diverse andere lokale organisaties.

Naast de sixties/seventies muziek verzorgen wij nog blues, jazz / dixieland avonden en werken wij mee aan evenementen voor bedrijfsfeesten en in winkelcentra.

Ook grote 80/90 disco acts staan volop in de aandacht. Er staan thans slechts enkele acts afgebeeld op onze website. Vraag naar een groter aanbod.

Golden Music Events werkt mee aan diverse TV producties in binnen en buitenland.

Golden Music Events olv Jos Boekhout

Smetanarode 50, 2717 DS Zoetermeer, Holland

info@goldenmusicevents.com (0031) 079-3434390      en 0651501268  

  

Jos Boekhout en Ruud van Wijngaarden

Linkpartner : Classic Rock Records

 

 

ANDERE MUZIEKSOORTEN
Geluid PA en Licht - Backline

De bovenstaande bands en artiesten betreft slechts een deel van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ook op het terrein van blues, country, jazz, dixieland, klassiek of achtergrondmuziek kunnen we u wellicht helpen. Dansorkesten voor bruiloften en partijen of de hedendaagse top 40 bands en artiesten kunnen eveneens via ons geboekt worden.

Enkele bands hebben zelf een geluidsinstallatie. Voor anderen, met name de buitenlandse bands, en op festivals zal een (evt. grotere) geluidsinstallatie of licht ingehuurd moeten worden. Wij werken met enkele erkende geluidsbedrijven die naast een goed geluidsinstallatie ook mooi licht kunnen leveren. Voorts verhuren wij, speciaal ten behoeve van festivals, ook backline. Graag adviseren wij u daarbij.
GOLDEN MUSIC EVENTS on TOUR wordt mede mogelijk gemaakt door :
  Diamond Sound Services, Fair sound,  Iqvar autoverhuur ,  Golden Music Events,  
 
 
 
 
 

Golden Music Events

Jos Boekhout 

Smetanarode 50, 2717 DS Zoetermeer, Holland  &  

telf (0031) 0793434390 mob: Jos (0031) 0651501268 

info@goldenmusicevents.com               www.goldenmusicevents.com

home - internationale - nationale