- home - one - three - backline
 
0793434390  mob. 0651501268
 
                            
The Shakin Arrows
       

                       

                               Piet Veerman                             

Een Brabantse groep met hitys van oa Shadows, the Ventures en andere gitaar groepen. Zij hebben al jaren een volle agenda simpel om dat ze voor een leuk bedrag veel spelen en die van kwalitatief goed spel is. Berrucht zijn hun jaarlijkse fandagen in Waalwijk, immer uitverkocht. Eens zanger van The Cats, al vele jaren op solo toer. One way wind, Lea etc
Toni Macaroni
The Clarks
 The Murpy Jets
tm3

Een coverband terug in de tijd, al die oude vette hits in compilaties zoals niet eerder gehoord of gezien. Een feest om naar te kijken of om aan te horen. Op veel festivals een must om op te treden, vol op swingen.

 

Een van Nederlands bekendste coverbands muziek van beatles, kinks, golden Earring etc. Maken volop toernees met diverse gast solisten als oa Barry Hay, Frans Krassenburg, Theo van Es, .
Deze uit de Utrechtse regio komende band, speelt al die hit klassiekers en speelt elke zaal plat. Van Beatles, Stones, Fortunes, Searchers etc. etc. Maar ook de Hollandse msixties/seventies hits worden niet vergeten.
Peter Koelewijn
Anneke Grönloh
Corry Konings
 

Eigenlijk de uitvinder van de rock and rol in Nederland. Peter maakte vele hits voor zijn band en diverse artiesten. Scoorde goed met who the fuck is Alice en begon al heel vroeg zijn boekingskantoor.

.Deze artieste behoeft geen nadere uitleg. Meer dan 40 jaar staat zij reeds op het podium en immer met veel succes. We kent nu niet nummers als Brandend zand, Chimeroni.....Paradiso.

Een nadere aankondiging is eigenlijk overbodig. Als geen ander brengt zij het levenslied........Wij hebben Corry geregeld op onze podia en met veel succes zingt zij haar liedjes.