- home - one - twothree - five - six
 
0793434390  mob. 0651501268
Smokie
Bay City Rollers  
Smokie was en is een van de bekendste groepen. Chris Norman verliet de band om een solo te starten maar is later toch weer met een nieuwe 5 mans band gestart. Het lied Alice is wereld beroemd geworden.

Les McKeown is de stem op alle Bay City Rollers hits zoals Bye Bye Baby (grootst hit in 1975), Give a little Love,  Shang-a-Lang, I only want to be with you, Summer Love sensation, Be my Baby, Remeber (Sha-la-la) en vele hits meer.

 

Mud 2
Dave Berry
Showaddywaddy
Na het overlijden van leadzanger Les Gray hebben enkele oud bandleden de draad opgepakt en zij spelen al die oude MUD nummers - en meer- weer super muzikaal op het podium. Dynamite, The cat crept in, Rocket, Mary christmas....  Er bestaat sinds 2015 ook een 2e band onder deze naam met ook oud leden (1e versie) van MUD
 
This Strange Effect on me,Inhoudspaginas Mama, Memphis Tennessee Wie van show en effecten houdt boekt deze grote band. Heerlijk swingen op deze muziek.
Bonnie Tyler
John Cochlan's Quo
The Hollies

Deze dame met schijnbaar schorre stem heeft dit als haar handelsmerk gemaakt. Vele hits scoorde zij en nog vele malen op het podium te zien en te horen. 

John was / is de drummer van Status Quo en brengt veel van hun hits op het podium met zijn nieuwe sessie band. Met enige regelmaat slaat hij als gast mee met zijn voormalige band Status Quo.
Nog immer vermaard met hun nummers: I am sorry Suzanne
Bus Stop, The air that I breath,   etc. een genoegen om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.
 
The Animals 111 oud leden van The Animals
                                                   Earth Wind and Fire feat. McKay
Illegal Eagles
Deze groep musici speelden in de loop der jaren in de band The Animals en natuurlijk brengen zij al die hits ten gehore Een van de grootste groepen, wie kent ze niet? Celebration etc etc, volop beweging op podium
Een klasse tribute band met uiteraard muziek van the Eagles