- home -two - three - four - five - six

0031793434390  mob. 0031651501268

The Fortunes
The Rubettes feat.  John, Mick and Steve

Al jaren een van de meest verkochte Engelse bands in Nederland. Wie kent nu niet hun hits als Caroline, You've got your troubles, Seasons in the sun, Here comes that rainy day feeling again, Storm in a Teacup, Freedom come en nog veel meer.

 

Nette maatpakken, witte petten en vooral hoge stemmen dat zijn The Rubettes. Met hits als Sugar Baby Love, Tonight, Juke Box Jive, Foe Dee O Dee, I Can Do It, Little Darling, Your the Reason Why, scoorden zij hit na hit. Een groep met 3 oorspronkelijke bandleden. 

GOLDEN MUSIC EVENTS

presenteert u op deze website graag een selectie van gouden artiesten met muziek uit de (inter)nationale zestiger-, zeventiger- tachtiger en negentiger jaren. Bands en artiesten die hun sporen in de loop der jaren reeds verdient hebben met vele hits en anno 2019 nog immer actief zijn. Indien uw voorkeur er niet bijstaat schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Wij laten u slechts een selectie zien.

GOLDEN MUSIC EVENTS

kan u op weg helpen met de organisatie van complete feest-en / of themaavonden met naast artiesten en bands uit de "oude tijd" ook gouden acts uit het jaar 2019. Dankzij samenwerking met diverse management- en boekingskantoren kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden.

kan - in overleg - een deel van de begeleiding van de werkzaamheden op "de dag van het evenement" van / voor u overnemen door voor u een stuk begeleiding ter plekke zorg te dragen. U kunt dan uw aandacht volledig aan uw gasten besteden. Wij zorgen ervoor dat het programma loopt.

GOLDEN MUSIC EVENTS

werkt met medewerk(st)ers die jarenlang bekend zijn in de evenementen- en muziek wereld. Door hun ervaring komt een schat aan informatie los die gebruikt wordt voor de organisatie van uw feest. Samen met u maken we een draaiboek op maat voor uw feest. Niet alleen de artiesten- of band keuze is daarbij van belang maar ook de accomodatie, aankleding, beveiliging etc.

Met vriendelijk groet,

Jos Boekhout 

 

 

 

T
Dave Berry and The Cruisers
Ooit won Dave Berry het Knokke songfestival, daarna was hij niet meer weg te denken van de podia in BelgiŽ en Nederland.  Dave werd bekend als de man met de handschoen. Hij wist een voor die tijd heel sensuele schaduw act - een Strange Effect - op te voeren en bewoog daarbij zijn hand en een handschoen als een soort blikvangers. Nog steeds is die beweging van die hand niet weg te denken uit zijn optredens en nog steeds met veel succes. Mama, If you wait for love, I'm gonna take you there.
Middle of The Road
The Trems

Sally Carr  weer boekbaar. Zij toerde met haar Schotse formatie vrolijk de wereld rond met hits als: Samson and Delilah, al Chirpy Chirpy Cheep Cheep en Soley soley, Where is your mama gone, Sacramento. 

 

Een groep die stevig staat in close harmony singing. Silence is golden, Even the bad times are good, My little lady en Yellow river werden top hits. Altijd goed voor een stuk entertainment op niveau. Het nummer Yellow River, ook bekend van de band rond Jeff Christie, is mede door leden van The Tremeloes gemaakt, ingespeeld en ingezongen.
The Sweet
Slade
En dan hebben we het over de formatie van Andy Scott. Een muziekformatie die anno 2016 nog steeds goed is voor volle zalen en als eerste werkte met bijgeluiden als sirene's, toeters etc. in nummers als: Block Buster, Funny Funny, Poppa Joe, Fox on the run. Onder leiding van Danny Hill spelen zij nog al die oude Slade hits zoals Get down and get with it, Coz i love you, Take me bak ome, Mama weer all crazee now, Cum on feel the noize, Merry xmas everybody. Een must om te zien en te horen. 
The Equals
The Troggs
Original Juke Box Heroes
j
Al vele decennia in deze samenstelling volop enthousiasme en hits van toen. Vele malen door andere gecoverd o.a. in reggea stijl. Baby come back was hun grootste hit. I get so excited, Softly Softly. Feest der herkenning. Een band die met hun hits in veel commercials te horen en te zien is. Hits zoals: Wild thing, With a girl like you, Love is all around. Nog immer een hitmachine. Zelfs de band Wet Wet Wet coverde de hits van the Troggs en opnieuw werden deze nummers een hit. Een band bestaande uit  bandleden van o.a. tremeloes, paper lace, sweet, smokie die al hun oude hits vertolken. Zo een terugblik op de sixties/seventies.  copyright foto: dirk herper
The Marmalade
The Fourmost
The  Animals
f
t
Met Ob la di Ob la da, waarmee ook the Beatles iets later een grote hit kregen, scoorde The Marmalade hoog in de hitparade. Reflections of my live, Rainbow, Cousin Norman werden veel op dansscholen gedraaid. Zij zijn ook te boeken als begeleidings- band van diverse GB van oorsprong solo artiesten. 
Een andere Engelands bekendste 60 er jaren groep, 1963: Hello little girl, respectable, Everything in The Garden, Yakety Yak,  eva
Originele leden John Steel op drums en Mick Gallager op piano aangevuld met super friends super muzikanten