- home - two - three  - backline

0793434390  mob. 0651501268

Hank the Knife and The Jets
 
Creedence Revival tribute band

De bandleden speelden ondermeer in de band van Long Tall Ernie and the Shakers. Hun hits: Guitar King, Stan the Gunman klinken bij iedereen nog steeds bekend in de oren. De 6 snaren bass gitaar gebruikt als solo instrument was en is nog steeds bijzonder in een band.

 

Heerlijke gitaar muziek uit de oude tijd. Terug naar Creedence Clearwater Revival. Leadzanger Renee Innemee is diverse malen uitgeroepen tot beste Europese vertolker van CCR. Een waar spektakel op het podium.

.

 
The Clarks
Toni Macaroni & The Swinging Devils
The Bob East Showband
toni maca
Deze Haagse cover band speelt vooral hits uit de roemruchtige jaren zestig, zeventig en tachtig maar schroomt ook niet voor hedendaagse werk. Hits van the Beatles, Stones, Kinks, en Golden Earring komen voorbij.  Tevens zijn er op aanvraag nog enkele andere combinaties met sgast zangers/zangeressen mogelijk. Doen diverse theater shows samen met de helden van de Nederpop. Niet zomaar een cover band. Medley's van bekende Engelse hits in een volgorde die zijn weerga niet kent. Een zeer soepele overgang van bijvoorbeeld nummers van The Who, Status Quo, Amen Corner, Joe Cocker, allemaal komen ze voorbij in een  formule die geen enkele andere band hen na doet. Voeg daarbij een goede stage performance en u vraagt deze band terug.Ook in 2019 en 2020 staan weer een aantal buitenlandse optredens.
Dit showorkest weet al vele jaren de top van de artiesten te begeleiden. is uitstekend geschikt voor het opluisteren van bedrijfsfeesten.
The Bluebettes
 
Renee and The Alligators
George Baker
Nederlands leukste dames sixties band. Deze dames spelen als geen anderen de rock and roll uit oude tijden Al vele jaren op de planken met nummers als Quitar boogie, Sweet nothings, High time he went. Nummers die stuk voor stuk veel door radio Veronica als tune gebruikt worden en een begrip in Nederland zijn. Hit na hit scoorde Renee met zijn band(s). De band bracht diverse bekende popmuzikanten voort.
Deze man is al een levende legende in het  circuit. Vroeger al speelde hij met zijn band the George Baker Selection alle zalen plat. Anno 2012 is hij nog op solo toer , maar laat zich zo nu en dan ook door een backing band vergezellen. Zijn hits als: Morning Sky, Uno paloma blanca stralen van zijn gezicht af. 
 
 
Corrie Konings
 
 
 
Peter Koelewijn
 

                                                           The Muprhy Jets            

Deze vrouw staat na 50- jaar nog immer steevast op de planken viert anno 2019 haar jubileum. Een nadere aankondiging is eigenlijk overbodig. Als geen ander brengt zij het levenslied........Wij hebben Corry geregeld op onze podia en met veel succes zingt zij haar liedjes  Huilen is voor jou te laat, etc etc

Eigenlijk de uitvinder van de rock and rol in Nederland. Peter maakte vele hits voor zijn band en diverse artiesten. Scoorde goed met who the fuck is Alice en begon al heel vroeg zijn boekingskantoor.

Deze uit de Utrechtse regio komende band, speelt al die hit klassiekers en speelt elke zaal plat. Van Beatles, Stones, Fortunes, Searchers etc. etc. Maar ook de Hollandse msixties/seventies hits worden niet vergeten.
The Shakin Arrows
The Crazy Rockers
 
Een Brabantse groep met hitys van oa Shadows, the Ventures en andere gitaar groepen. Zij hebben al jaren een volle agenda simpel om dat ze voor een leuk bedrag veel spelen en die van kwalitatief goed spel is. Berrucht zijn hun jaarlijkse fandagen in Waalwijk, immer uitverkocht.
Toni Macaroni

Een van Nederlands oudste iInorock formaties maar anno 2019 nog immer op podia en vieren hun 50e jubileum

.

Een Volendams zangtalent. Won diverse (inter)nationale  muziekprijzen. Kan uit diverse repertoire kiezen

.