- home - two - three  - backline

0793434390  mob. 0651501268

The Swinging Soul Machine
The Shoes
Deze grote, gemiddeld 12 man/vrouw, formatie timmert al jaren aan de weg. Leadzanger Spooky kreeg een dagje vrij en de overige bandleden maakten daarover een muzikale grap en dat nummer Spooky's day off werd direct hun grootste hit. Een muzikaal gebeuren volop soulhits uit de gouden tijd. The Swinging Soul Machine treed vaak op als begeleidingsband voor diverse artiesten. Al jaren  berucht en bekend. Standing and Staring, Na Na Na, Osaka. Anno 2016 nog volop  op het podium. Hierboven een foto uit 1974.
The Clarks
Toni Macaroni & The Swinging Devils
The Bob East Showband
toni maca
Deze Haagse cover band speelt vooral hits uit de roemruchtige jaren zestig, zeventig en tachtig maar schroomt ook niet voor hedendaagse werk. Hits van the Beatles, Stones, Kinks, en Golden Earring komen voorbij.  Tevens zijn er op aanvraag nog enkele andere combinaties met sgast zangers/zangeressen mogelijk. Niet zomaar een cover band. Medley's van bekende Engelse hits in een volgorde die zijn weerga niet kent. Een zeer soepele overgang van bijvoorbeeld nummers van The Who, Status Quo, Amen Corner, Joe Cocker, allemaal komen ze voorbij in een  formule die geen enkele andere band hen na doet. Voeg daarbij een goede stage performance en u vraagt deze band terug.Ook in 2017 staan weer een aantal buitenlandse optredens.
Dit showorkest weet al vele jaren de top van de artiesten te begeleiden. is uitstekend geschikt voor het opluisteren van bedrijfsfeesten.
Jan Keizer en Annie Schilder
Renee and The Alligators
George Baker
Inhoudspaginas
Ooit front zanger en zangeres van BZN, anno 2017 samen op pad met al die oude hits van BZN ~en ook veel nieuw werk. Al vele jaren op de planken met nummers als Quitar boogie, Sweet nothings, High time he went. Nummers die stuk voor stuk veel door radio Veronica als tune gebruikt worden en een begrip in Nederland zijn. Hit na hit scoorde Renee met zijn band(s). De band bracht diverse bekende popmuzikanten voort.
Deze man is al een levende legende in het  circuit. Vroeger al speelde hij met zijn band the George Baker Selection alle zalen plat. Anno 2012 is hij nog op solo toer , maar laat zich zo nu en dan ook door een backing band vergezellen. Zijn hits als: Morning Sky, Uno paloma blanca stralen van zijn gezicht af. 
 
 
Hank the Knife and The Jets
 
 
 
Creedence Revival tribute band
 

                                                             BZN66 reunie orkest              

De bandleden speelden ondermeer in de band van Long Tall Ernie and the Shakers. Hun hits: Guitar King, Stan the Gunman klinken bij iedereen nog steeds bekend in de oren. De 6 snaren bass gitaar gebruikt als solo instrument was en is nog steeds bijzonder in een band.

Heerlijke gitaar muziek uit de oude tijd. Terug naar Creedence Clearwater Revival. Leadzanger Renee Innemee is diverse malen uitgeroepen tot beste Europese vertolker van CCR. Een waar spektakel op het podium.

Oude bandleden /en medeoprichters van BZN laten u de tijd van toen herleven. De oude rock van de begin periode van BZN met een vleugje nostalgie naar de Hollandse hits.

The Bluebettes
Chubby Checker
George Mc Gray
Nederlands leukste dames sixties band Behoeft geen nadere omschrijving. Op de Nederlandse pagina gezet ivm zijn huwelijk met Nederlandse Miss koningin George had zijn grootste hit met Rock me Baby en tot en met 2017 nog immer actief om binnen en buitenlandse podia. Ook deze Amerikaan is gehuwd met een Nederlandse miss koningin en woont al jaren afwisselend in Nederland en op Antillen.